Gratis verzending vanaf €50,-​
Voor 16:00 besteld = volgende werkdag in huis
100% garantie

De verschillende soorten ballonpompen op een rij

Er komt veel kijken bij het organiseren van een feestje. Uitnodigingen op tijd op de post, een tent uitzetten of locatie regelen, misschien een cateraar contacten en een muzieklijst samenstellen. Het versieren van je locatie is de kers op de taart. Zorgvuldig uitgekozen decoratie trekt je feestje namelijk direct naar een ander niveau! Slingers, borden, en natuurlijk ballonnen geven de ruimte de look en feel die je wilt uitstralen tijdens je partij.

Grote feesten vragen echter om véél decoratie. En het laatste wat je wilt doen, is op het laatste moment nog met een groep mensen honderden ballonnen opblazen. Naast dat het veel tijd kost, is het natuurlijk ook gewoon een heel vervelend werkje! Gelukkig kan je online diverse ballonpompen kopen of huren om je werk uit handen te nemen op je volgende feestje. Wij maken je wegwijs in een aantal verschillende soorten ballonpompen!

De klassieke handpomp

Deze kennen we natuurlijk allemaal! In een handpomp wordt lucht gecreëerd door de cilindrische buis op en neer te pompen. Dit is ideaal voor als je nét wat meer ballonnen moet oppompen dan dat je longen je toestaan. De beweging zorgt ervoor dat er bovendien meer lucht in de ballon komt dan dat je in één adem uit kan blazen. Hierdoor zijn de ballonnen ook nog eens veel sneller gevuld. 

Deze types lenen zich trouwens ook super als modelleerballonnen pomp. Niet voor niets zie je ballonkunstenaars of clowns vaak in de weer met een handpomp. Als je dus een kinderfeest organiseert of zelf creatief aan de slag wilt met modelleerballonnen, is de handpomp absoluut een aanrader! Een klassieke ballonpomp bestellen doe je gemakkelijk online, maar kan je vaak ook vinden bij je lokale feestwinkel. 

De elektrische pomp

Het kan echter een ander verhaal worden als je honderden of meer ballonnen moet oppompen voor de gelegenheid. De klassieke handpomp zorgt vast en zeker voor een sneller proces van opblazen, maar het kost je wel een aardige arm workout om alle ballonnen mooi rond te krijgen! Een elektrische pomp voor ballonnen is hiervoor de perfecte uitkomst.

De elektrische pomp is, zoals het woord het al zegt, elektrisch aangedreven en zorgt er dus voor dat je ballonnen binnen no-time zijn opgeblazen. Hierdoor is de pomp dé keuze voor grote aantallen ballonnen. Je zet de ballon simpelweg een paar seconden aan de pomp en kan door met de volgende. Makkelijker kan het je niet gemaakt worden! Bij veel bedrijven zijn elektrische pompen te huren. Maar organiseer je nu echt wel wat vaker een feestje, dan ben je goedkoper uit door er gewoon eentje te kopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen