Gratis verzending vanaf €50,-​
Voor 16:00 besteld = volgende werkdag in huis
100% garantie

Elektrische pomp of handpomp: welke is beter?

Bij een feestje hoort natuurlijk decoratie! Slingers, confetti, en natuurlijk ballonnen kunnen niet ontbreken bij de versiering van een ruimte als er iets te vieren is. Ballonnen kunnen enorm bijdragen aan het feestgevoel, sinds ze in bijna alle soorten en maten wel beschikbaar zijn. Gevormd in letters en cijfers, in bepaalde kleuren of met opdruk: je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn ballonnen die geschikt zijn voor jouw speciale gelegenheid. 

Een groot aantal ballonnen opblazen is dan voor veel mensen weer een minder leuke taak om te krijgen tijdens de voorbereiding. Niet alleen kost het je veel tijd, ook kunnen je longen niet altijd meewerken. Reden genoeg, dus, om voor je volgende feestje te kijken naar een professionele ballonnenpomp wat het werk uit handen kan nemen. Maar, voor welke pomp ga je? Wij vergelijken in deze blog de twee meest populaire types!

De ouderwetse handpomp

De klassieke handpomp kent eigenlijk iedereen wel, en hebben veel mensen waarschijnlijk ook wel eens in huis gehad. Bij deze pomp zet je de ballon aan het uiteinde en maak je met je handen de pompende beweging om lucht in de ballon te blazen. Niet alleen zijn deze ballonpompen vaak lekker betaalbaar, ook werken ze vaak snel en gemakkelijk. Je ballonnen worden snel gevuld met lucht, en daar hoef je ook nog eens niet zoveel moeite voor te doen. Een ballonpomp bestellen gaat gemakkelijk online, maar een handpomp is vaak ook nog wel in je lokale feestwinkel te vinden.

Een nadeel van de handpomp is echter de beweging die je moet maken. Ben je genoodzaakt om een enorm groot aantal ballonnen op te blazen, dan kan het een aardige workout worden om deze allemaal met de handpomp op te pompen. Bovendien kan het met een handpomp alsnog een tijdje duren voordat je honderden ballonnen hebt opgepompt.

De elektrische pomp

Gelukkig is er tegenwoordig ook de elektrische ballon pomp! Deze elektrisch aangedreven pomp haalt praktisch al het werk voor je uit handen – het enige wat je hoeft te doen is je ballonnen aan de machine te bevestigen. Bovendien zijn er elektrische pompen te vinden waaraan meerdere ballonnen per keer te bevestigen zijn. Zo kan je grote aantallen ballonnen zonder enige moeite heel snel vol hebben. 

Elektrische pompen kan je natuurlijk huren als je een feestje hebt, maar kijk daarbij goed naar de prijs. Het kan namelijk voordeliger zijn er eentje te kopen, vooral wanneer je meer dan eens een gelegenheid hebt waarbij je ballonnen wilt opblazen. Een goede ballonpomp action kan bovendien helpen de aankoop wat voordeliger te maken. Het is natuurlijk altijd handig om er eentje te hebben staan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen