Gratis verzending vanaf €50,-​
Voor 16:00 besteld = volgende werkdag in huis
100% garantie

Waar kun je een elektrische ballonpomp allemaal voor gebruiken?

Blaas je ballonnen snel vol met de elektrische ballonnenpompen van ballonpomp.nl!

Ideaal voor feesten en partijen. Wil je iemand verrassen met een groot feest? Met een elektrische ballonpomp van Ballonpomp.nl is opblazen een fluitje van een cent! 

Elektrische ballonnenpomp kopen

Met een elektrische ballonpomp kun je grote hoeveelheden ballonnen in korte tijd opblazen. hiermee bespaar je veel energie! In ons assortiment vindt je verschillende elektrische ballonnenpompen. Afhankelijk van de hoeveelheid en de grootte van de balonnen vindt je bij balonkopen.nl een viertal elektrische balonpompen. 

Wat kost een elektrische ballonpomp?

Bij ballonpomp.nl heb ke al een elektrische pomp vanaf 99 euro! Hiermee vul je snel één voor één een ballon. Wil je liever dat het nog sneller gaat? Bekijk dan onze Lagenda Ballonnenpomp. Hiermee kun je 2 ballonnen tegelijk vullen!

Waar kun je een elektrische ballonpomp allemaal voor gebruiken?

Doordat je met een elektrische ballonnenpomp in elke ballon precies evenveel lucht kunt krijgen kun je er de mooiste dingen mee maken! Iedereen heeft wel eens een ballonnenboog gezien bij een groot evenement of bij het openen van een winkel. Als je zelf een ballonnenboog wilt maken dan adviseren wij je om ongeveer 80 tot 100 ballonnen te gebruiken. Met een elektrische ballonnenpomp heb je dit binnen no-time voor elkaar!

Naast een ballonnenboog is het ook handig voor een babyshower, bruiloft of kinderfeestje. 

Ook wanneer je bijvoorbeeld gaat kamperen kun je een elektrische pomp meenemen. Het opzetten van een tent kost vaak al genoeg moeite, laat staan dat je dan ook nog een luchtbed handmatig moet opblazen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen